Workshop "Vaření s ájurvédou"
Víte k čemu a kdy použít šafrán, kardamom, kurkumu a hořčičné semínko? Chcete vařit z čerstvých potravin a používat koření bez dochucovadel? Máte chuť dozvědět se něco nového a vyzkoušet si prakticky vaření podle ájurvédy?
Objednejte si workshop "Vaření s ájurvédou", na kterém se naučíte, jak si připravit základní ájurvédské pokrmy. Workshop je zaměřený prakticky a je výbornou inspirací, jak uchopit své zdraví do vlastních rukou.
Ájurvéda, indická medicína, je věda o životě, která pouze neléčí jen naše nemoci, ale vede nás, abychom zůstali zdraví a vyhli se možným zdravotním problémům. Proto ájurvéda definuje dva hlavní principy:
- Udržet zdraví u zdravých osob.
- U nemocných najít příčinu nemoci a odstřihnout ji od kořenů.
Ájurvéda klade důraz na zachování zdraví a jedním ze základních požadavků je právě to, co jíme.
Obsah: polévka, hlavní pokrm z rýže, hlavní pokrm připravený ze zeleniny, salát/dip, dezert, čaj na podporu trávení
Doba trvání: 4 hodiny (1h: úvod do ájurvédy, 3 h: praktická část s konzumací).
Termíny: dle domluvy na tel. 608 967 522
Fotografie byly pořízeny v rezortu Avalon Inn.