Workshop "Vaření s ájurvédou"

Víte k čemu a kdy použít šafrán, kardamom, kurkumu a hořčičné semínko? Chcete vařit z čerstvých potravin a používat koření bez dochucovadel? Máte chuť dozvědět se něco nového a vyzkoušet si prakticky vaření podle ájurvédy?
 
Objednejte si workshop "Vaření s ájurvédou", na kterém se naučíte, jak si připravit základní ájurvédské pokrmy. Workshop je zaměřený prakticky a je výbornou inspirací, jak uchopit své zdraví do vlastních rukou. 
 
Ájurvéda, indická medicína, je věda o životě, která pouze neléčí jen naše nemoci, ale vede nás, abychom zůstali zdraví a vyhli se možným zdravotním problémům. Proto ájurvéda definuje dva hlavní principy:
 
  1. Udržet zdraví u zdravých osob.
  2. U nemocných najít příčinu nemoci a odstřihnout ji od kořenů.

Ájurvéda klade důraz na zachování zdraví a jedním ze základních požadavků je právě to, co jíme.

Obsah: polévka, hlavní pokrm z rýže, hlavní pokrm připravený ze zeleniny, salát/dip, dezert, čaj na podporu trávení 

Doba trvání: 4 hodiny (1h: úvod do ájurvédy, 3 h: praktická část s konzumací).

Termíny: dle domluvy na tel. 608 967 522

 

 

   

Fotografie byly pořízeny v rezortu Avalon Inn.